Blynai su avižų miltais ir bananu

2020-03-26 Autorius Kviečiu į virtuvę

Blynai su avižų miltais ir bananu
Šiuos blynus man parodė mano močiutė. O ji naudojasi internetu, tad radusi šį receptą jį ir išbandė. Sakė, kad dabar labai madinga gaminti blynus su avižų miltais, nes jie sveikesni, o jeigu ji taip sako, tai reikia klausyti. Žinoma, močiutė pasidalino ir receptu, tai nusprendžiau pagaminti ir aš.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • bananai: 1
    • avižų miltai: 1 stiklinės
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • natūralus jogurtas: 120 gramų
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bananą šakute pamaigykite dubenyje, kol susitrina iki košelės.
  2. 2. Tuomet įmuškite kiaušinius ir sudėkite jogurtą.
  3. Reklama
  4. 3. Masę išmaišykite iki vientisumo.
  5. 4. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Blynų tešlą permaišykite.
  6. 5. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir dėkite po šaukštą tešlos.
  7. 6. Kepkite iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrunda ir iškepa.
  8. 7. Valgykite, kas kaip mėgstate - su uogomis, uogiene, grietine ar tiesiog vienus. Skanaus!
  9. patiekti blynai su avižų miltais ir bananais
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)