Šįkart noriu pasidalinti kiek neįprastu, šiek tiek riebesniu receptu. Šio patiekalo žvaigždė - Briuselio kopūstai. Net nemeluosiu, kad tikrai nesu didžiausia jų mėgėja, bet jie yra viena sveikiausių daržovių, ir nori ar nenori, kartas nuo karto reikia juos valgyti.
Briuselio kopūstus man pačiai vis dar sunkiai sekasi skaniai paruošti, būtent dėl to jų dažnokai privengiu. Šis receptas su sūriu, grietinėle ir kiaulienos kumpiu, nors ir kiek riebesnis, yra toks receptas, kai iš tikrųjų labai mėgaujuosi juos valgydama. Ar sūris, ar kumpis, o gal ir viskas kartu sudėjus, šiame patiekale sukuria tikrus stebuklus.
Šiuos Briuselio kopūstus itin mėgstu skanauti kartu su
kiaušiniene. Skoniai labai gerai dera tarpusavyje, o ir kiaušinienė tampa nebe tokia nuobodi, kaip įprastai. Žinoma, lėkštėje turi būti daugiau kiaušinių nei kad Briuselio kopūstų, nes kaip bebūtų, jie ganėtinai riebūs.