2. Kai šiek tiek pravės, sutriname, pasūdome bei pagardiname pipirais, įmušame kiaušinį ir įpilame šlakelį pieno. Beriame miltus bei užminkome tešlą.
3. Tuomet likusius kiaušinius kietai išverdame.
4. Kai jau atvės, smulkiai sukapojame. Svogūnų laiškus susmulkiname bei sumaišome su kiaušiniais. Sūrį sutarkuojame labai smulkia trintuve.
5. Tada imame maždaug 2-3 šaukštus tešlos, rankomis suplakame plokščią paplotį. Ant vidurio dedame vieną šaukštą kiaušinių-svogūnų įdaro, suformuojame tarsi "cepeliną" bei apvoliojame sutarkuotame sūryje.
6. Po to kepame įkaitintame svieste iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus. Patiekiame su grietine arba islandišku jogurtu be priedų. Mėgaujamės!