Jaunos cukinijos vasaros pabaigoje yra puikus ingredientas, vertinamas dėl savo šviežumo ir universalumo virtuvėje. Šios mažos, plonos cukinijos yra itin traškios, su subtiliu ir švelniu skoniu. Kadangi jų odelė yra labai plona, jos nereikia lupti, o tai padeda išlaikyti visą skonį ir maistines medžiagas.
Be to, jos yra mažai kaloringos, tačiau turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais, todėl yra puikus pasirinkimas tiek sveikatai, tiek skoniui.
Redakcijos patarimas - vietoje mocarelos galima naudoti ir kitokį namuose turimą sūrį kuris gerai lydosi, tokiu būdų blynelius galima iškepti su kitokiomis skonio natomis.
Jei ieškote lengvesnio patiekalo, blyneliai labai gardūs ir be jokių priedų. Tačiau, jei vis dėlto norisi šiek tiek daugiau, jie puikiai dera su grietine.