Burokėlių ir avinžirnių užtepas

2018-02-27 Autorius Samčio užrašai

Burokėlių ir avinžirnių užtepas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • burokėliai: 1 nemažo (virto)
    • avinžirniai: 1 skardinės
    • žaliosios citrinos sultys: 1 šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • druska: 0,5 šaukštelio (naudota rausva Himalajų druska)
    • šviežiai malti juodieji pipirai: ketvirtadalio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į trintuvą sudedame susmulkintą burokėlį, avinžirnius bei sutriname iki norimos konsistencijos.
  2. 2. Tuomet į gautą sutrintą masę dedame išspaustą česnaką, pilame žaliosios citrinos sultis, aliejų, beriame druską bei pipirus. Viską gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Po to patiekiame su duonos skrebučiais arba daržovių lazdelėmis. Skanaujame!
Orkaitėje keptas kalafioras gabaliukais, su Buffalo padažu
(6)
Baklažanų lazanija su varške
(1)