1. Iš pradžių miltus sumaišome su druska. Pilame šiltą vandenį, aliejų bei minkome tešlą. Tešla turi gautis elastinga.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus bei apkepiname susmulkintas daržoves. Suberiame druską, pipirus bei pamaišydamos vis troškiname, kol daržovės suminkštės. Atvėsiname.
Reklama
3. Tada iš plonai iškočiotos tešlos nedidele lėkštute išspaudžiame skritulį. Į jo vidurį dedame šaukštą daržovių įdaro bei perlenkusios per pusę užlankstome šonus. Kepame keptuvėje su aliejumi, kol dailiai apskrus bei iškeps. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Labai skaniai pavykę čeburekai su daržovėmis. Idealiai tinka į iškylų krepšį keliaujant į gamtą ar prie jūros…
5. Rekomendacija: Daugiau čeburekų receptų rasite: Čeburekai.
Bernadeta
Na čeburėkus gaminti su daržovėmis dar neteko. Niekada ir nepagalvojau apie tai, kažkaip įprasta yra čeburėkai su mėsa. Kasdienybės paįvairinimui pabandžiau pagaminti šeimynai. Nors nesitikėjau, kad liks patenkiti:) Bet pasirodo, kad tikrai labai tinka daržovės įdarui, ir visiems labai skanu buvo. Tik žinoma, vyras lūpų kampučiu, tyliai pasakė, kad mėsa yra mėsa:))))) Šiaip tikrai vertas dėmesio receptas. Ačiū.
Atsakyti
Bernadeta
Atsakyti