Čeburekai su varškės įdaru

2019-01-12 Autorius Aušra - Šeimos virtuvė

Čeburekai su varškės įdaru
Šiame recepte pateiktos tešla gaunasi gana lipni ir reikia kočioti ant smarkiai pamiltuoto stalviršio. Esant reikalui galite rinktis ir kitą tešlą, bet man asmeniškai ji labai patinka.

Ingredientai

    Tešlai:
    • kiaušiniai: 1
    • grietinė: 4 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: žiupsnelio
    • druska: žiupsnelio
    • miltai: ~300 gramų
    Įdarui:
    • varškė: 300 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • švieži krapai: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš tešlai nurodytų ingredientų užminkome minkštą tešlą. Ją padaliname į 12 dalių bei plonai iškočiojame.
  2. 2. Tuomet įdarui nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į iškočiotos tešlos rutuliukus dedame pasiruošto įdaro bei suformuojame norimos formos čeburekus. Kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol dailiai apskrus.
  5. 4. Patiekiame ir skanaujame su pasirinkti padažu arba tiesiog grietine!
Čeburekai su varškės įdaru
Ypatingi močiutės zrazai orkaitėje su padažu
(22)