Česnakinė sriuba | Receptas

Ingredientai

    • bulvės: 2
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • česnakas: 4 didelių skiltelių
    • sultinys: 1,5 litro
    • ryžiai: 1 saujos
    • alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • krapai
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje aliejuje apkepiname susmulkintą svogūną bei česnakus. Tuomet į puodą su sultiniu dedame kubeliais supjaustytas bulves bei apverdame. Beriame ryžius ir verdame, kol suminkštės.
  2. 2. Tada sudedame kepintas daržoves, supilame grietinėlę, beriame prieskonius bei susmulkintus krapus. Kai bulvės bei ryžiai išvirs, sriubą galite sutrinti trintuvu. Aš netryniau, sriuba buvo ir taip ganėtinai tiršta. Skanaus!
  3. Reklama
Borsch - ukrainietiški barščiai
(4)
Aštri moliūgų sriuba
(2)
Lęšių sriuba su antiena
(1)