1. Pirmiausia nuo žiedkočių nupjauname kotus ir pašaliname kietą dalį.
2. Tada supjaustome.
Reklama
3. Dedame į blenderį, pridedame druską, aliejų, čili pipirą ir sausus prieskonius.
4. Tada susmulkiname žalią masę iki stambios košės.
5. Išdėliojame ją į silikonines keksų formas arba tiesiog užpildome ja ledo indelius.
6. Dedame į šaldiklį. Štai ir viskas. :)
7. Pastebėjimas: Tokį ruošinį galite laikyti iki metų, bet tikriausiai Jūs jį sunaudosite daug greičiau.
8. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
A
Kam šaldant druska ir aliejus? Jei šaldote ledų firmelese, kvapas neisnyks niekada. Ir dar: kai užšals, būtinai išimkite is tų formeliu ir sudėkite į specialius maišelius, o geriausia - į stiklainius ir užsukite, kad neleistų kvapų į šaldiklį.
Atsakyti
A
Atsakyti