1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
2. Tada kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi, suberiame duonos kubelius. Pagardiname druska bei pipirais.
3. Apšlakstome alyvuogių aliejumi bei maždaug 5 minutes paskrudiname orkaitėje.
4. Prosciutto paskrudiname keptuvėje.
5. Išverdame kiaušinius bei supjaustome į keturias dalis.
6. Padažas: Į dubenėlį supilame aliejų bei grietinėlę. Įdedame ančiuvių filė bei sutriname šakute. Išspaudžiame citrinų sultis, išspaudžiame česnaką, sudedame garstyčias bei supilame actą. Gerai viską sutriname iki vientisos masės.
7. Tuomet į lėkštę sudedame suplėšytas (ar supjaustytas) salotas.
8. Dedame duonos skrebučius, kiaušinius, kumpį bei sūrį.
9. Pagardiname pasiruoštu padažu. Patiekiame ir skanaujame!
10. Pastebėjimas: YouTube radau dar vieną labai skanių cezario salotų receptą, kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Irena
Panašiai gaminu, tik aš visada dar įdedu pomidorų, man jie čia yra būtini. Bet aišku kiekvienam pagal skonį. :)
Atsakyti
Jovita Mork
Na, idėja atrodo puiki:) Artimiausiu metu išbandysime. Ačiū už pasiūlymą;)
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Jovita Mork
Atsakyti