Cezario salotos su traškia vištiena - šios gaivios ir sočios salotos su traškiais vištienos gabalėliais gali būti puikus pietų pasirinkimas. Kefyre per naktį marinuota vištiena tampa itin minkšta ir švelni, o apvoliota prieskoninguose džiūvėsėliuose bei iškepta orkaitėje – įgauna malonią traškią plutelę. Šviežia romaninė salota, traškūs skrudinti duonos kubeliai su sūriu ir pagardai papildo vištieną, suteikdami salotoms malonų kontrastą tarp traškumo ir švelnumo. Paruoštas padažas su česnaku ir kreminiu aromatu apjungia visus komponentus į skanų, subalansuotą patiekalą.
Redaktorės Vaidos komentaras - jeigu paruoštos tinkamai, Cezario salotos man yra vienos skaniausių. Neišsigąskite ilgo ingredientų sąrašo, dauguma tai prieskoniai. Gamyba nėra sudėtinga ar įmantri. Tik labai rekomenduoju ruošiant padažą nepraleisti ančiuvių. Jų čia nedaug, bet suteikia papildomo skonio, kuris tiesiog būtinas šioms salotoms.