Mano mėgstamiausia žuvis - silkė, iškepti burokėliai ir labai gardus padažas, na ir kas galėtų būti geriau? Nebent dviguba porcija tokių silkės salotų. Mano pačiu didžiausiu atradimu yra tapęs keptas burokėlis, prie silkės. Na, trumpai tariant, jis nerealiai tinka prie silkės. Gaminant tokias salotas tikrai ilgai neužtruksite, jeigu burokėlį būsite išsikepę iš anksto. Aš pati burokėlį nuplaunu, tada suvynioju į foliją ir dedu į orkaitę maždaug 40-60 minučių, priklausomai nuo turimų burokėlio dydžio. Žinoma, galite juos supjaustyti griežinėliais, šitaip iškepa dar greičiau. Bet aš įprastai burokėlį dedu į orkaitę, kai sugalvoju šeimai iškepti kokį troškinį arba
kugelį. Šitaip, kaip yra sakoma, vienu šūviu iškart nušaunu du zuikius. Ir pietūs šeimai pagaminti ir burokėliai iškepti. Iškepti burokėliai drąsiai gali stovėti ir kelias dienas šaldytuve bei palaukti savo eilės, kol iš jų bus kas pagaminta. :)