2. Svogūnus galima arba lengvai pakepinti aliejuje arba virti kartu su visomis daržovėmis, tik tada reiktų pavirti šiek tiek ilgiau.
Reklama
3. Tada agurkus sutarkuojame arba supjaustome labai plonais griežinėliais.
4. Tuomet paprikas taip pat supjaustome labai nedideliais kubeliais.
5. Morkas sutarkuojame arba labai labai mažais kubeliais.
6. Jeigu norisi morkas ir paprikas, taip pat galima šiek tiek pakepinti, bet galima ir tiesiog viską virti viename puode.
7. Aš pati įprastai sudedu visas daržoves į vieną didelį puodą ir verdu tol, kol visos daržovės suminkštėja (būtinai ragauju).
8. Po to supilstome į iškaitintus ir sterilizuotus stiklainius. Apverčiame aukštyn kojomis (dangteliais į apačią), apklojame su žiemine kaldra ir laikome, kol pilnai atvės.
9. Štai ir viskas! Laikome vėsiai. :)
10. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.