Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu

2020-04-16 Autorius Santa Maria LT

Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu
Norėčiau Jus įspėti: Jūs galite labai lengvai tapti priklausomi nuo šio deserto! Tiesiog fantastiškas skanumynas su keptomis braškėmis, švelniais zefyrais ir karameliniu padažu su imbierais bei riešutais. Tobuliau nei tobula. :) Gaila, tik kad braškių sezonas netrunka visus metus.

Ingredientai

    • braškės: 1 litro
    • zefyrai: 1 pakelio
    • iešmeliai: 4
    • šviežias imbieras: 1 valgomojo šaukto
    • žemės riešutai: 100 mililitrų
    • karamelinis padažas: 200 mililitrų
    • Santa Maria Aitriųjų paprikų dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitiname kepsninę.
  2. 2. Tuomet suveriame braškes ir zefyrus ant iešmelių.
  3. 3. Tada sumaišome puode karamelinį padažą su tarkuotais imbierais, susmulkintais žemės riešutais bei aitriųjų paprikų dribsniais.
  4. 4. Pakaitiname ant kepsninės arba viryklės, kol padažas pasidarys tikrai karštas.
  5. 5. Po to vartydami apkepame iešmelius ant kepsninės.
  6. 6. Apipilame keptus zefyrus karameliniu padažu.
  7. 7. Patiekiame dar šiltus ir lepinamės!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Cukruoti riestainiai
(6)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
(9)
Besan ladu (laddu) - žirnių miltų saldumynas
(1)