1. Iš pradžių pieną užvirkite bei užpilkite dribsnius. Palikite išbrinkti.
2. Tuomet kiaušinį išplakite su cukrumi bei druska, supilkite aliejų ir jogurtą. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Į išbrinkusius bei atvėsusius dribsnius įmaišykite skystąją masę, miltų mišinį.
3. Tada blynelius kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Galite kepti su paprastais avižiniais dribsniais, bet aš pati rinkausi Skanėjos avižų-kviečių-miežių dribsnius su džiovintais vaisiais. Blynelius mes šį kartą valgėme su natūraliu jogurtu, bet labai skanu patiekti ir su mėgiamu džemu, uogiene arba tiesiog grietine.
5. Rekomendacija: Daugiau dribsnių blynų receptų rasite: Dribsnių blynai.