Lietiniai blynai su saulėje džiovintais pomidorais ir maskarpone

2023-09-13 Autorius WorldRecipes.lt

Lietiniai blynai su saulėje džiovintais pomidorais ir maskarpone
Ar esate kada gaminę lietinius su saulėje džiovintų pomidorų ir maskarponės sūrio įdaru? Bent jau aš niekada nebuvau. Ir pamačiusi šį receptą vienoje knygoje, tiesiog žinojau, kad turiu išmėginti, nes tai bus kažkas naujo ant mūsų šeimos stalo. Tad tai ir padariau. Gavosi tikrai fantastiškai skanūs pusryčiai. Šiame recepte svarbiausia yra įdaras, tad jeigu turite savo pamėgtos tešlos receptą jį drąsiai galite naudoti. Recepte pateiksiu kokį naudoju ir aš. Pamėginkite jau šiandien! ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    • kiaušinių: 2
    • pieno: 300 mililitrų
    • miltų: 100 gramų
    • druskos: žiupsnelio
    • aliejaus (kepimui)
    Įdarui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos ir miltais.
  2. 2. Tešlą palikite maždaug pusvalandį pastovėti.
  3. Reklama
  4. 3. Kepkite truputį aliejumi pateptoje keptuvėje.
  5. 4. Iškeptus blynelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingą riebalų perteklių, nes maskarponės įdaras taip pat bus riebokas).
  6. 5. Tada smulkiai supjaustykite džiovintus pomidorus, sumaišykite su susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir maskarpone.
  7. 6. Pasiruoštu kremu plonai aptepkite lietinius ir susukite.
  8. 7. Papuoškite kapotomis žolelėmis.
  9. 8. Patiekite ir skanaukite!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.
Grikių blynai su baravykais
(2)
Ploni lietiniai
(7)