Madinga tapo valgyti visokius grūdus, į kurių pusę vaikystėje dauguma mūsų net pažiūrėti negalėdavome. Perlines kruopas, farro, quinoa ir pan. mes labai valgom. Gal tiksliau valgau tik aš, nors labai stengiuosi, kad ir šeimyna bent jau paragautų. Kiek galima valgyti vien tik pastą? Gal ir ne kasdien, bet vienokiu ar kitokiu pavidalu vis tiek gaunasi septyni kartai per savaitę. Jeigu būtų tik vaikų valia, tikriausiai ir keturiolika kartų valgytume. Nors jie ir pusryčiams jų norėtų, tai tada dvidešimt vieną kartą...
Kažkada jau gaminau labiau panašias perlinių kruopų salotas su moliūgu bei feta. O gal tik norėjau gaminti. Jetau, jau nebepamenu. Na, o dabar išviriau farrao (kviečių?), pakepiau moliūgą orkaitėje, įmaišiau vakarykštės vištienos, pridėjau ožkos sūrio ir salotos paruoštos. Be galo malonus riešutinis skonis.