1. Pirmiausia vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kartu su odele 1,5-2 centimetrų dydžio kubeliais (nelabai smulkiai). Dėkite į supjaustytą vištieną išspaustą česnaką, pipirus ir prieskonius vištienai. Sumaišykite.
2. Tuomet dėkite du valgomuosius šaukštus majonezo ir dar kartą permaišykite vištieną.
Reklama
3. Paskui į vištienos mišinį berkite 15 gramų želatinos ir vėl permaišykite.
4. Po to dėktie ketvirtadalį vištienos masės ant maistinės plėvelės.
5. Susukite į dešrelę. Paskui suvyniokite į foliją tarsi saldainį. Taip padarykite ir su trimis likusiomis dešrelėmis.
6. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 60 minučių.
7. Kai jau dešra atvės, dėktie ją į šaldytuvą iki ryto. Ryte jau turėsite pusryčiams nuostabios, švelnios ir labai gardžios naminės vištienos dešrytės!
Ausra
Atsakyti