Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

2018-03-20 Autorius Jelenos maisto blogas

Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

Ingredientai

    • pilno grūdo tortilijos: 3-4
    • "Kitchen me" sausai brandinta jautienos nugarinė ir išpjovos didkepsnis: 400 gramų
    • plonai pjaustytas sūris: 1 pakelio (naudotas "Jarlsberg")
    • Iceberg salotos
    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • kaparėliai
    • druska
    • pipirai
    • dantų krapštukai ar kitokie smeigtukai (susmeigimui)
    Padažui
    • majonezas
    • bbq padažas (1:1 santykiu su majonezu)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių jautienos didkepsnį nusausinkite, keptuvę gerai įkaitinkite, įpilkite šlakelį aliejaus bei kepkite iš kiekvienos pusės po maždaug 5 minutes, būtina nevartyti. Tada iškeptą didkepsnį pagardinkite druska bei pipirais, dėkite į foliją, susukite ir palikite maždaug 10-15 minučių. Po šio laiko smulkiai supjaustykite.
  2. 2. Tuomet tortiliją aptepkite padažu, dėkite Iceberg salotų lapus, sūrį bei susmulkintą jautieną. Agurką supjaustykite šiaudeliais, dėkite ant tortilijų, berkite kaparėlius bei viską susukite. Susukite į foliją bei dėkite mažiausiai pora valandų į šaldytuvą. Prieš patiekdamos supjaustykite, smeikite dantų krapštuku arba kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau ragauti. Skanaus!
Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu
Tuno užtepėlė sumuštiniams
(4)
Avokadų ir kiaušinių užkandis
(4)
Keptos traškios šparaginės pupelės tešloje
(12)