Garnyras: Troškinti mėlynieji kopūstai

2020-04-13 Autorius WorldRecipes.lt

Garnyras: Troškinti mėlynieji kopūstai
Aš labai įsimylėjau šiuos troškintus kopūstus. Jie labai dera su mėsos patiekalais šaltais tamsiais žiemos (ir ne tik žiemos) vakarais.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • rūkyta šoninė
    • svogūnai: 1 didelio
    • mėlynasis kopūstas: 1 nedidelės galvos
    • raudonasis sausas vynas: 230 gramų
    • raudonojo vyno actas: 3 valgomųjų šaukštų
    • raudonųjų serbentų uogienė: 80 mililitrų
    • obuoliai: 1 (nulupto ir stambiai sutarkuoto)
    • kukurūzų miltai: 2 arbatinių šaukštelių
    • vanduo: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai susmulkinkite šoninę ir pakepkite troškintuve, kol pasidarys traški.
  2. 2. Dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir kepkite ant mažesnės ugnies, kol suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet įmaišykite pjaustytus kopūstus ir obuolį. Pakepkite kelias minutes.
  5. 4. Sumaišykite vyną, actą ir uogienę, supilkite šį mišinį į troškintuvą.
  6. 5. Uždenkite puodą ir troškinkite maždaug 2 valandas, kol kopūstai bus visai minkšti.
  7. 6. Pagardinkite druska, pipirais.
  8. 7. Pabaigoje sumaišykite vandenį su kukurūzų miltais ir supilkite į kopūstus. Pakaitinkite dar kelias minutes ir patiekite. Skanaus!
  9. patiekti troškinti mėlynieji kopūstai
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Brokolių ir šoninės apkepas
(3)
Krabų mėsos ir špinatų užkepas - apkepas
(1)