Greitas ir skanus burnoje tirpstantis obuolių pyragas be sviesto

2019-06-03 Autorius WorldRecipes.lt

Greitas ir skanus burnoje tirpstantis obuolių pyragas be sviesto
Toks obuolių pyragas be sviesto gaunasi ne tik labai gardus, bet tuo pačiu ir labai greitai pagaminamas. Itin tinka, jei užsuka netikėti svečiai. Būtinai pamėginkite pagaminti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • cukrus: 9 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 9 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 9 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 9 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • gesinta soda: 1 arbatinio šaukštelio
    • obuoliai: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius ištrinkite su cukrumi, įmaišykite aliejų, pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei gesinta soda.
  2. 2. Tuomet tešlą gerai išsukite, pilkite į riebalais pateptą bei miltais pabarstytą kepimo indą, prismaigstykite nuluptų bei supjaustytų obuolių (aš pati dar pabarstau perliniu cukrumi, bet tai nėra būtina).
  3. Reklama
  4. 3. Tada dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug pusvalandį. Ar jau iškepė, tikrinkite mediniu pagaliuku. Lepinkitės!
  5. greitai pagaminamas ir skanus burnoje tirpstantis obuolių pyragas be sviesto
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Obuolių pyragas su varške
(11)