Greitas sausainių tortas

2018-09-08 Autorius Violetos kambariukas

Greitas sausainių tortas

Ingredientai

    • sausainiai "Selga": 600 gramų
    • 35% riebumo palakamoji grietinėlė: 450 mililitrų
    • rūgštesnė uogienė: 200 gramų (spanguolių arba juodųjų serbentų)
    • cukrus: 150 gramų
    • pienas: 50 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių grietinėlę išplakame su cukrumi iki standumo. Sausainius trumpam pamerkiame i pieną iš abiejų pusių.
  2. 2. Dėliojame mirkytus sausainius, po to užtepame uogienės, paskui grietinėlės, tuomet vėl sausainiai ir taip toliau, viršutinis sluoksnis turi būti grietinėlės. Jeigu norisi, galite ant viršaus užberti kokių savo mėgiamų uogų.
  3. Reklama
  4. 3. Dedame į šaldytuvą bent jau 4 valandoms arba dar geriau per visą naktį. Mėgaujamės!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau sausainių tortų receptų rasite: Sausainių tortai.
Biskvitinis - jogurtinis tortas su persikais ir braškėmis
(1)
Drėgnas šokoladinis apelsininis tortas
(2)