Šis lengvas agurkų ir cukinijų salotų receptas puikiai tiks vasaros pietums ar vakarienei kaip garnyras prie mėsos, grilio patiekalų, bulvių košės ar azijietiškiems dubenėliams su ryžiais.
Traškūs agurkai ir jaunos cukinijos puikiai dera su gaiviu padažu, pagardintu šviežiais krapais. Papildytas šlakeliu alyvuogių aliejaus, šis patiekalas ne tik skanus, bet ir labai maistingas bei naudingas grožiui, kadangi iš alyvuogių aliejaus gauname vitaminų E ir K, kurie turi teigiamą poveikį odai bei plaukams.
Redakcijos patarimas - norite kitokio, kiek stipresnio skonio? Įdėkite šiek tiek fetos sūrio, skonis taps dar intensyvesnis, arba palikite receptą paprastesnį, kad išlaikytumėte lengvumą.
Salotas galima valgyti iš karto, jos bus traškesnės. Tačiau jeigu paliksite pastovėti 10-15min, tuomet visi skoniai susimaišys ir daržovės šiek tiek suminkštės.