Greitos voriukų picos, iš sluoksniuotos tešlos, Helovinui

2024-10-21 Autorius 5 produktai

Greitos voriukų picos, iš sluoksniuotos tešlos, Helovinui
Greitos voriukų picos - šie mini sluoksniuotos tešlos picos užkandžiai yra puikus Helovino vaišių stalo dekoratyvus akcentas. Tešla iškočiojama ir supjaustoma į nedidelius apskritimus, kurie padengiami mėgstamu padažu ir pagardinami dešrelėmis ar kumpiu bei gausiu sluoksniu tarkuoto sūrio. Alyvuogės išradingai naudojamos vorams imituoti: viena puselė tampa voro „nugara“, o kita supjaustoma ir išdėliojama kaip voro kojos. Keptos apie 12 minučių, šios mažos picos ne tik skanios, bet ir labai smagios vaikams.

Redaktorės Vaidos komentaras - įtraukite į šio užkandžio gamybą vaikus, jiems tikrai patiks gaminti vorus, o dar labiau patiks juo valgyti. Patiekite kartu su mėgstamu padažu, tiks pomidorų ar švelnus česnakinis. 

Ingredientai

    • Sluoksniuota bemielė tešla: didelis lakštas
    • Padažas: keli šaukštai
    • Dešra ar kumpis: 100 g
    • Sūris: 80 g
    • Alyvuogės: kelios

    Recepto paruošimas

  1. 1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir šiek tiek pakočioti.
  2. 2. Stikline ar formele išpjauti nedidelius apskritimus.
  3. Reklama
  4. 3. Juos aptepti pasirinktu padažu.
  5. 4. Ant padažo dėlioti pjaustytą dešrytę (ar kumpį).
  6. 5. Apibarstyti tarkuotu sūriu.
  7. 6. Alyvuoges perpjauti per pusę. Vieną puselę uždėti ant picos, tai voro nugara. Kitą puselę supjaustyti pusžiedžiais ir išdėliot, tai voro kojos.
  8. 7. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 12 min.
Greitos voriukų picos, iš sluoksniuotos tešlos, Helovinui
Havajų pica su ananasais, kumpiu ir sūriu
(3)
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Vegetariška pica su daržovėmis, feta ir alyvuogėmis
(3)