Peperoni pizza - Pica su mocarela su Pepponi dešra

2023-07-14 Autorius WorldRecipes.lt

Peperoni pizza - Pica su mocarela su Pepponi dešra
Šioje peperoni picoje yra paprasčiausias bei pats skaniausias derinys, be nereikalingų ingredientų. Jeigu mėgstate picas su mieline tešla ir mėgstate pipirų pikantiškumą, būtinai rekomenduoju išmėginti, pica tikrai labai skani. Pepperoni yra vidutiniškai aštri ir labai kaloringa dešra, idealiai tinkanti picai gaminti. Jeigu norisi, galima pridėti kitų ingredientų; švieži grybai, alyvuogės, saldieji svogūnai ir vyšniniai pomidorai idealiai dera su pepperoni.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kvietinių miltų: 300 gramų
    • šilto vandens: 300 gramų
    • augalinio aliejaus: 3 valgomųjų šaukštų
    • sausų mielių: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • druskos: žiupsnelio
    • pepperoni dešros: 200 gramų
    • mocarelos: 300 gramų
    • pomidorų padažo: 4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Susiruošiame visus reikalingus ingredientus.
  2. 2. Tada išsijojame miltus į gilų dubenį, įpilame cukraus, druskos, aliejaus ir mielių, užpilame šiltu vandeniu.
  3. Reklama
  4. 3. Pradžioje sumaišome visus ingredientus šaukšto pagalba.
  5. 4. Tuomet minkome tešlą rankomis, jeigu reikia, įpilame šiek tiek miltų, tešla turėtų šiek tiek prilipti prie rankų.
  6. 5. Uždengiame dubenį maistine plėvele ir paliekame šiltoje vietoje pusvalandžiui.
  7. 6. Tuo tarpu plonai supjaustome dešrą ir bet kokiu patogiu būdu supjaustome mocarelą.
  8. 7. Pasiruoštą tešlą minkome ir padaliname į dvi dalis, gaunasi dvi picos, kurių skersmuo 30 centimetrų. Plonai iškočiojame ant kepimo popieriaus, jeigu reikia, įberiame miltų.
  9. 8. Tepame ant tešlos mėgstamą pomidorų padažu.
  10. 9. Pomidorų padažo sluoksnį gausiai apiberiame smulkinta mocarela.
  11. 10. Ant viršaus paskleidžiame pepperoni skilteles. Įdedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros, 15 minučių apatinio ir viršutinio kaitinimo režimu.
  12. 11. Paruoštą picą patiekiame karštą, aštriu peiliu supjaustome trikampiais. Skanaujame!
  13. 12. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picų receptai.
Soti bulvių pica su dešrelėmis
(4)
Pica su baklažanais ir kalakutiena
(1)
Pica su pievagrybiais (kepta orkaitėje)
(2)
Vegetariška pica su keptom daržovėm
(1)