Fokus mini picos su rūkyta dešra, pievagrybiais ir sūriu, keksiukų formelėse

2021-03-18 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Fokus mini picos su rūkyta dešra, pievagrybiais ir sūriu, keksiukų formelėse
Tai kiek neįprastas būdas išsikepti labai skanių picų. Jos yra mano vaikų pačios mėgstamiausios. Labai greitai suvalgo ir paprašo dar. Tai taip pat gali būti nuostabus užkandis įvairiems draugų vakarėliams, nes jos labai skanios ir jau atvėsusios. :)

Įdarui galima naudoti ir savo mėgstamus ingredientus, aš parašiau savo šeimos mylimiausią variantą.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keksiukų formą ištepame su alyvuogių aliejumi.
  2. 2. Tada iš picos tešlos rankomis suformuojame 6 apvalius apkritimus ir išklojame keksiukų formas.
  3. 3. Tuomet tešlos dugną ištepame pomidorų padažu.
  4. 4. Dedame fermentinio sūrio, kubeliais supjaustytą dešrą, marinuotą raudoną papriką, jalapeną, griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir ant viršaus pagal savo skonį užberiame fermentinio sūrio.
  5. 5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol tešla gražiai apskrunda. Skanaujame!
  6. fokus mini picos su dešra, pievagrybiais ir sūriu, keksiukų formelėse
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau mini picų receptų rasite: Mini picos.
Netradicinė pica su lavašu
(7)
Naminė pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis
(3)
Storapadė pica su špinatais, mocarelos sūriu ir kumpiu
(8)
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)