Tikrai labai skanus žuvies paruošimo būdas ir visai nesudėtingas. Labai tinkantis skaniems pietums.
Ingredientai
tilapijos filė: 500 gramų
morkos: 2
porai: 2 (nedideli)
neriebi grietinėlė: 200 mililitrų
žuvies prieskoniai su sezamu: pagal skonį
druska: pagal skonį
miltai: 3-4 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių žuvies filė supjaustome gabaliukais, pagardiname druska ir kitais mėgstamais prieskoniais (jeigu norisi). Tada žuvies gabaliukus apvoliojame miltuose bei apkepame iš abiejų pusių.
2. Morkas sutarkuojame, porus supjaustome griežinėliais. Porus apkepame, kol šie suminkštės, suberiame morkas bei viską kartu apkepiname. Pagardiname pagal savo skonį druska ir pipirais.
Reklama
3. Po to ant viršaus sudedame apkeptą žuvį, supilame grietinėlę bei patroškiname maždaug 10 minučių. Patiekiame ir skanaujame!
4. Pastebėjimas: Labai skanu patiekti su virtais ryžiais, jeigu tik juos mėgstate.