Grybai su bulvėmis ir grietine

2020-09-09 Autorius Neringos blogas

Grybai su bulvėmis ir grietine
Man asmeniškai ruduo yra gražus tada, kai randu daug grybų. Tada galiu gaminti su jais pačius įvairiausius patiekalus. Šį kartą paprasčiausias (bet labai skanus) grybų paruošimo variantas su grietine ir bulvėmis. Pamėginkite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • švieži grybai: kiek norisi
    • svogūnai: pagal skonį
    • grietinė: pagal skonį
    • druska
    • pipirai
    • bulvės: kiek norisi

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia grybus gerai nuvalome ir nuplauname.
  2. 2. Tada išvalytus ir nuplautus grybus pakepiname ant sviesto kartu su svogūnais, sudedame druską, pipirus.
  3. Reklama
  4. 3. Bebaigiant troškintis sudedame grietinę.
  5. 4. Atskirai išverdame bulves su druska.
  6. 5. Patiekiame apkeptus grybus su išvirtomis bulvėmis ir lepinamės!
  7. kepti grybai su virtomis bulvėmis
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.
Marinuoti baravykai žiemai
(23)
Vegetariška lazanija su daržovėmis ir grybais
(2)