Įdaryti portobello pievagrybiai su saliami dešra, paprikomis ir sūriu

2021-03-21 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Įdaryti portobello pievagrybiai su saliami dešra, paprikomis ir sūriu
Tokie įdaryti portobello pievagrybiai gaunasi labai įdomaus skonio. Tai tarsi pica, tarsi karšti sumuštiniai, tik kad pagrindas daug sveikesnis. :) Su tokio dydžio grybais labai malonu dirbti, juos lengva pripildyti, tik kepant jie kiek susitraukia, bet tas neišvengiama.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš portobello pievagrybių išimame kotelius ir išvalome grybų kepurėles.
  2. 2. Tuomet sudedame ant kepimo popieriaus ištiestos skardos pievagrybius, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dedame smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, gabaliukais saliamio dešrą, po kelis špinatų lapelius, uždedame po maždaug pusę arbatinio šaukštelio pomidorų padažo ir ant viršaus užberiame tarkuoto fermentinio sūrio.
  5. 4. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių arba tol, kol išsilydo sūris. Skanaujame!
  6. įdaryti portobello grybai su saliami dešra, paprikomis ir sūriu
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių receptų rasite: Pievagrybiai.
Voveraičių sriuba su šviežiomis bulvėmis
(1)
Udon makaronai su shimeji grybais ir vištiena
(1)