Itališka mėsos kukulių sriuba

2018-07-05 Autorius WorldRecipes.lt

Itališka mėsos kukulių sriuba

Ingredientai

    Mėsos kukuliams:
    • malta kiauliena ir jautiena: 500 gramų
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • kiaušiniai: 1
    • piene išmirkytas batonas: poros riekių
    • smulkintos petražolės ir krapai: saujos
    • džiovintas česnakas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • juodieji pipirai
    • tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
    Sriubai:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsos kukuliai: Visus mėsos kukuliams nurodytus ingredientus gerai sumaišome tarpusavyje bei suformuojame maždaug 2 centimetrų skersmens kukulius. Kukulius apkepame iš visų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
  2. 2. Tuomet dideliame puode užviriname sultinį, sudedame susmulkintą garbanotąjį kopūstą bei apkeptus mėsos kukulius. Verdame maždaug 10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame makaronus bei verdame maždaug 5 minutes. Kiaušinius išplakame bei maišydamos supilame į sriubą. Nuolatos maišydamos dar paverdame maždaug 60 sekundžių. Sriubą patiekiame apibarsčiusios parmezano sūriu. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.
Keptų pomidorų ir pupelių sriuba su ančiuviais
(1)
Vengriška tiršta guliašinė sriuba su jautiena
(11)
Tiršta trinta pievagrybių sriuba su lydytu sūreliu
(1)
Beatos tailandietiška sriuba su kokosų pienu
(1)