Jautienos suktinukai su kopūstais

2020-06-04 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Jautienos suktinukai su kopūstais
Šiuos jautienos suktinukus kiek užtrunka pagaminti, bet rezultatas visada pranoksta visus lūkesčius. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia jautienos kepsniukus išmušame.
  2. 2. Kopūstą supjaustome dalimis, apverdame ir nusunkiame.
  3. Reklama
  4. 3. Išpjauname kotus, kopūstą smulkiai supjaustome, įdedame truputį smulkiai sukapotų ir svieste pakepintų svogūnų, įmušame vieną kiaušinį, įberiame sutarkuotos duonos ir išmaiome, kad būtų vientisa masė.
  5. 4. Tada uždedame masės ant suktinukų, stipriai suvyniojame, aprišame siūlu, pakepiname ant keptuvės kol parus, užpilame vyno, sandariai uždengiame ir troškiname maždaug 40 minučių.
  6. 5. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau jautienos suktinukų receptų rasite: Jautienos suktinukų receptai.
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Karštos jautienos salotos su feta sūriu
(1)
Beef - jautienos tataki
(1)
Velingtono kepsnys
(3)
Ilgai kepta plėšyta jautiena
(2)