Beef - jautienos tataki

2023-10-11 Autorius WorldRecipes.lt

Beef - jautienos tataki
Neįprastas, bet labai skanus patiekalas iš brandintos jautienos mentės - beef tataki. Patikėkite skonis yra tiesiog fantastiškas, tarsi pačiame geriausiame restorane. Labai rekomenduoju išmėginti jau šiandien. Pirštelius valgydami laižysite.

Beje, visą gamybos procesą rasite ir video pateiktame recepto pabaigoje. :)

Ingredientai

    • brandintos jautienos mentės: 150 gramų
    • ponzu padažo: 30 gramų
    • skrudintų sezamo sėklų aliejaus: 10 gramų
    • Santa Maria "Wasabi and sesame" prieskonių mišinio: 8 gramų
    • svogūnų laiškų: 20 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Brandintos jautienos gabaliuką ištraukiame iš šaldytuvo likus mažiausiai pusvalandžiui iki jautienos "tataki" gamybos.
  2. 2. Jautienos išorę apdengiame karamelizatoriumi iš visų pusių.
  3. Reklama
  4. 3. Sumaišome ponzu padažą, skrudintų sezamo sėklų aliejų ir prieskonių mišinį.
  5. 4. Tada svogūnų laiškus supjaustome plonais šiaudeliais ir užmerkiame į vandenį su ledukais arba su vandeniu dedame į šaldytuvą.
  6. 5. Serviruodami pilame padažo, ant viršaus sudedame griežinėliais pjaustytą jautieną ir svogūnų laiškus. Skanaujame!


Receptas: Čili sriuba
(58)
Klasikinė lazanija su jautiena ir bešamelio padažu
(7)
Burgeris su plėšyta jautiena
(2)
Tacos su faršu - tradicinis meksikietiškas receptas
(2)