Burgeriai pradėjo suktis vis didesniu greičiu. Visai netikėtai jie atėjo ir į mūsų valgiaraščius (juk anksčiau mūsų savaitgaliuose karaliaudavo kepsniai ir šašlykai) ir trepsena ritmingai į mūsų skrandžius.
Kelis kartus gaminau plėšytą kiaulieną (pulled pork), tik su deja su kamera neužfiksavau.. Pripažinkim, kad sunku galvoti apie nuotraukas, kai esi alkanas, o ant stalo jau stovi burgeriai. Šiam kartui buvau nusprendusi išbandyti plėšytą jautieną, tik per klaidą nusipirkau ne mentę, o kumpį (na taip.. kartais taip susisuka galva, ir tik namie supranti, kad ne tą nusipirkai, bet kas yra keisčiausia, kad aš tą supratau tik jau kepdama mėsą...). Na ir nesvarbu, kai nėru kur trauktis, tenka eiti į priekį. Ir rezultatas visiems labai patiko, o brolis sakė, kad jam labiau patiko nei su plėšyta kiauliena. Ir be abejonės privalau paminėti, kad būtiniausi ingredientai čia yra kepti kopūstai su morkomis, čia yra viso skanumo pagrindas. Tad pabandykite ir jūs :)