Juodos duonos sumuštiniai su marinuotomis krevetėmis, avokadais ir ridikėliais

2024-05-03 Autorius Samčio užrašai

Juodos duonos sumuštiniai su marinuotomis krevetėmis, avokadais ir ridikėliais
Neseniai rodžiau kaip paruošti sumuštinius su krevečių užtepėle. Ir jie man tikrai labai patiko. O šiandien noriu parodyti dar vieną patikusį variantą - su arbatoje marinuotomis krevetėmis, avokadais ir ridikėliais. Nemeluosiu toks paruošimas tikrai labai nustebino - iš gerosios pusės. Būtinai pamėginkite, garantuoju skančius pusryčius!

Beje, aš savo krevetes marinavau juodoje Earl Grey arbatoje, bet jeigu tokios savo virtuvėje neturite, tai puikiai tinka bet kuri juoda arbata.

Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 3 sumuštiniai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • juoda duona: 3 riekių
    • virtos krevetės: 100 gramų
    • Earl Grey arbata: 1 pakelio
    • avokadai: 1
    • rukola: kelių lapelių
    • ridikėliai: 2
    • citrinos: 0,5
    • čili pipirų drožlės: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių užvirinkite puse stiklinės vandens ir sudėkite arbatos pakelį.
  2. 2. Palaikykite kelias minutes ir išimkite.
  3. Reklama
  4. 3. Pasiruošta arbata užpilkite krevetes ir palaikykite, kad krevetės pasimarinuotų mažiausiai 5 minutes.
  5. 4. Duoną paskrudinkite.
  6. 5. Tada avokadą sutrinkite su citrinos sultimis ir užtepkite ant skrudintos duonos.
  7. 6. Ant viršaus dėkite kelis rukolos lapelius, plonai supjaustytus ridikėlius ir uždėkite krevetes.
  8. 7. Pagardinkite pipirų drožlėmis.
  9. 8. Patiekite ir skanaukite!
Juodos duonos sumuštiniai su marinuotomis krevetėmis, avokadais ir ridikėliais
Žuvies sumuštiniai "Fish Mac'ai"
(2)
Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu
(3)