1. Iš pradžių kokoso drožles užpilkite romu ir palikite išbrinkti (aš pati laikiau maždaug 30 minučių). Į puodą supilkite pieną, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir kaitinkite ant mažos ugnies tol, kol sviestas ištirps.
2. Tuomet dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki purios masės.
Reklama
3. Tada į kiaušinius sudėkite kokoso ir romo masę, po truputį pilkite pieną, berkite sausus ingredientus ir maišykite. Tešla gausis skystoka, bet nebijokite keksiukai tikrai iškeps nuostabiai.
4. Po to į popierines keksiukų formeles dėkite tešlą, užpildykite maždaug tris ketvirtadalius formelės. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Lepinkitės!