Nuostabaus skonio kalakutiena su persikais. Patiekalas pavyksta tikrai nuostabus. Jeigu namie šiuo metu neturite kalakutienos, tai drąsiai galite pasirinkti ir vištieną. :)
1. Iš pradžių kalakutieną nuplauname, nusausiname bei supjaustome šiaudeliais.
2. Tuomet sojos padažą, medų bei nektarą sumaišome ir šiuo marinatu užpiltą mėsą paliekame maždaug 2 valandoms marinuotis. Po to mėsą išimame iš marinato, šiek tiek nusausiname bei kepame aliejuje maždaug 10 minučių ant stiprios ugnies (vis pavartydamos).
Reklama
3. Į likusį marinatą supilame balzamiko actą ir 50 mililitrų vandens. Į kepančią mėsą sudedame krapus, česnaką bei susmulkintus persikus. Porą minučių pakepusios, sudedame miltus, supilame marinatą bei dar patroškiname maždaug 15 minučių ant silpnos ugnies.
4. Pagardiname druska ir imbieru bei patiekiame su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate). Skanaujame!