Karamelinis tinginys pagal Beatą

2018-10-11 Autorius Baltoje lėkštėje

Karamelinis tinginys pagal Beatą
Aš labai mėgstu gaminti įvairiausius tinginius ir su jais eksperimentuoti. Šį receptą pamačiau vienoje "Beatos virtuvė" laidoje ir sugalvojau išmėginti bei palyginti su tradiciniu tinginiu. Taigi skonis labai geras, kaip gali būti kitaip - šokoladas, karamelizuotas pienas ir sausainiai. Rekomenduoju išmėginti jau šiandien. Skanus desertas garantuotas! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sausainiai: 360 gramų
    • avižiniai sausainiai: 150 gramų
    • sviestas: 100 gramų
    • karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas ("Rududu"): 397 gramų
    • juodas šokoladas: 50 gramų
    • pieninis šokoladas: 20 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą, karamelizuotą saldintą sutirštintą pieną bei šokoladą ištirpinkite garų vonelėje.
  2. 2. Tuomet dviejų rūšių sausainius sutrupinkite bei užpilkite juos paruošta skysta mase. Viską gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada formą išklokite su kepimo popieriumi (blizge puse į viršų), sukrėskite į ją gautą masę, išlyginkite paviršių bei dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
  5. karamelinis tinginys pagal beatą su rududu
  6. 4. Patiekite ir mėgaukitės. :)
  7. beatos karamelinis tinginys su rududu
  8. 5. Rekomendacija: Daugiau karamelinio tinginio receptų rasite: Karameliniai tinginiai.
Kepti obuoliai su varške
(17)