Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai

2018-03-10 Autorius Gamink su Audrone

Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • mėgiamas faršas: 500 gramų (naudotas kiaulienos)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 2 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių faršą pagardiname druska bei pipirais. Tada suformuojame kepsnelius, apvoliojame juos miltuose, po to kiaušinio plakinyje.
  2. 2. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  3. Reklama
  4. 3. Skanaujame su grikiais arba bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis arba raugintais agurkėliais. Skanaus!
Geriausi cepelinai su faršu
(2)
Makaronų apkepas su faršu
(27)
Kesadilijos su malta mėsa ir daržovėmis
(2)
Mėsos kukuliai su feta pomidorų padaže
(2)