Keksiukai Karvutė - tokie fantastiški, kad kepsite ne kartą!

2019-10-31 Autorius WorldRecipes.lt

Keksiukai Karvutė - tokie fantastiški, kad kepsite ne kartą!
Tai tikrai nerealiai gardūs keksiukai, su paslaptimi viduje, o tiksliau su saldainiais "Karvutė". Jie išlieka minkšti net ir po kelių dienų, yra lengvesni, nes naudojama varškė.

Kepsiu dar tikrai ne kartą, esu įsitikinusi, kad kepsite ir Jūs.

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • cukrus: 120 gramų
    • minkštas sviestas: 150 gramų
    • varškė: 200 gramų
    • miltai: 200 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanilė: 1 arbatinio šaukštelio
    • saldainiai "Karvutė": ~15
    Papuošimui:
    • tirpintas šokoladas
    • riešutai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių minkštą sviestą ištriname su cukrumi bei vanile iki purumo.
  2. 2. Tada po vieną mušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišydamos.
  3. 3. Tuomet sudedame varškę, dar kartą išmaišome.
  4. 4. Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei švelniai įmaišome.
  5. 5. Po to "Karvutės" saldainius pasmulkiname.
  6. 6. Į keksiukų formeles dedame dalį tešlos, įdedame gabaliuką saldainio ir ant viršaus dar uždedame tešlos.
  7. 7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį, kol pakils bei paruduos.
  8. 8. Atvėsusius keksiukus galite, jeigu norisi, aplieti tirpintu šokoladu bei apibarstyti susmulkintais riešutais. Lepinkitės!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Keksiukai Karvutė - tokie fantastiški, kad kepsite ne kartą!
Keksiukai su medumi ir ramunėlėmis
(3)
"Velniški" espreso martini keksiukai
(3)
Patys skaniausi obuolių keksiukai
(7)
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
(1)
Avižinių dribsnių ir morkų keksiukai
(1)