1. Pradžioje išsiverdame citrininį kremą, nes jis turi atvėsti. Į prikaistuvį sudedame visus kremui skirtus produktus, išskyrus sviestą, bei verdame ant vidutinės ugnies nuolatos maišydamos, kol kremas sutirštės.
2. Nukėlę nuo ugnies įmaišome kubeliais supjaustytą sviestą bei padedame atvėsti.
3. Kol kremas vėsta, gaminame keksiukus. Sviestą su cukrumi plakame iki purios baltos masės. Po vieną įmušame kiaušinius bei kaskart gerai išplakame. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei pusę suberiame į kiaušinių ir sviesto masę. Išmaišome. Supilame pieną, išmaišome, tuomet suberiame likusius miltus ir gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles bei kepame 175 laipsnių temperatūroje maždaug 20 minučių, kol iškeps. Atvėsiname.
4. Kiekvieną keksiuką išskobiame šaukšteliu bei įdarome citrininiu kremu.
5. Galiausiai puošiame maskarponės, miltelinio cukraus bei geltonų dažų mase. Skanaujame!