Vaniliniai keksiukai su Philadelphia sūrio kremu

2024-02-26 Autorius WorldRecipes.lt

Vaniliniai keksiukai su Philadelphia sūrio kremu
Vaniliniai keksiukai yra tikrai paprasti ir nesudėtingai pagaminami, bet jie man pačiai be galo gardūs. Ir juos tikrai galima valgyti tik iškeptus, nepuošiant nieko. Prie puodelio mėgstamos kavos ar arbatos susivalgo puikiai. Tačiau aš nusprendžiau juos dar pakelti į aukštesnį lygį. Tad šiems keksiukams savitą, vis kitokį skonį suteikia nuostabus "Philadelphia" kremas, kurį paruošti nėra sudėtinga, o prie keksiukų jis dera puikiai. Šitaip gaminau jau keletą kartų ir vaikai vis kartojo, kad tai bene patys skaniausi keksiukai, kuriuos jie yra valgę.

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • pienas: 150 mililitrų
    • miltai: 250 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    Kremui:
    • "Philadelphia" sūris: 125 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • cukraus pudra: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir sudėkite išsuktą sviestą.
  2. 2. Maišykite, kol susidarys puri masė.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilkite pieną ir pamažu berkite miltus, kuriuose išmaišyti kepimo milteliai. Tešla turi gautis maždaug grietinės tirštumo, todėl, jeigu ji kiek skystoka - galite dar šiek tiek įberti miltų.
  5. 4. Tada keksiukų skardą ištepkite su sviestu ir pabarstykite miltais.
  6. 5. Į vieną formelę telpa maždaug 2 valgomieji šaukštai tešlos.
  7. 6. Po to kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, kol keksiukai pakyla bei paruduoja.
  8. 7. Kremas: Atskirame dubenyje sumaišykite nurodytus ingredientus. Jei norisi ne tokio saldaus kremo, užteks tik vieno kupino šaukšto miltelinio cukraus.
  9. 8. Atvėsusius keksiukus papuoškite pasiruoštu kremu išspaustu konditeriniu švirkštu su žvaigždės formos antgaliu. Lepinkitės!
Purūs moliūgų keksiukai
(13)