1. Pradžioje nuplautas kepenėlės sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Vanduo kepenėles turi apsemti maždaug 3-4 centimetrais. Įmetame kadagio uogas.
2. Tuomet svogūnus plonai supjaustome bei sukepiname įkaitintame aliejuje. Užberiame druskos.
3. Tada morkas sutarkuojame bei taip pat sukepiname, pabarstome druska. Paprikas nuplauname, išimame sėklas, supjaustome šiaudeliais, sudedame į įkaitintą aliejų, pakepiname maždaug 5 minutes.
4. Išgriebiame iš puodo kepenėles bei sudedame prie paprikų. Kepiname dar apie 5 minutes. Patiekiame kepenėles su pakepintomis paprikomis, svogūnais bei morkomis. Skanaus!
5. Nesuvalgytas kepenėles bei visas daržoves sutriname elektrine trintuve, įpilame sviestą, skysčio iš puodo, kuriame virė kepenėlės. Paruošiame norimo tirštumo paštetą, įberiame dar druskos, pipirų, jei reikia. Sukrečiame į stiklainį, atvėsiname bei padedame į šaldytuvą.