Troškinti mėsos - kiaulienos faršo kukuliai su varške baltame grietinėlės padaže

2019-12-01 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Troškinti mėsos - kiaulienos faršo kukuliai su varške baltame grietinėlės padaže
Eksperimentas į kiaulienos faršą įdėti varškės itin pasiteisino, nes ji kukuliukams prideda bei minkštumo, ir sultingumo. Taipogi drąsiai galima įmaišyti į vištienos arba kalakutienos faršą, rezultatas bus nuostabus.

Ingredientai

    • kiaulienos mentės faršas: 500 gramų
    • biri liesa varškė: 200 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • malti džiūvėsėliai: 1-2 valgomųjų šaukštų
    • maltas česnakas: 1 arbatinio šaukštelio
    • rūkyta malta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • grietinėlė: 150 gramų
    • vanduo
    • šviežiai pjaustyti krapai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį sudedame kiaulienos faršą, varškę, įmušame vieną kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, česnaką, papriką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  2. 2. Tuomet viską gerai išminkome.
  3. Reklama
  4. 3. Tada imame kepimo indą, sudedame suformuotus kiaulienos kukuliukus, įpilame vandens, kad apsemtų mažiau nei iki pusės kukuliukus.
  5. 4. Kepame iki 185 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
  6. 5. Po to kaitrą padidiname iki 200 laipsnių, supilame grietinėlę ir kepame maždaug 15-20 minučių. Galima dar įberti žiupsnelį druskos.
  7. 6. Ant mėsos kukuliukų užberiame krapus ir patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujame!
  8. troškinti mėsos - kiaulienos kukuliai su varške baltame grietinėlės padaže
Karaimų tešlos kibinai su mėsa
(2)
Karbonadai kitaip
(92)