1. Iš pradžių kiaulienos kepenėles nuplauname bei supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais. Keptuvėje ištirpiname sviestą sumaišytą su aliejumi. Tada iškepame kepenėles vis pavartydamos (po maždaug 2-3 minutes iš kiekvienos pusės). Kai jau kepenėlės iškepa, išimame iš keptuvės bei padedame šiltai.
2. Tuomet toje pačioje keptuvėje sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus bei riekutėmis supjaustytą morka ir maišydamos kepiname maždaug 15 minučių. Kai jau svogūnai suminkštėja bei pradedame karamelizuotis sudedame papriką supjaustytą kubeliais bei dar pakepiname kelias minutes.
Reklama
3. Po to supilame vyno actą, sudedame kiaulienos kepenėles, pagardiname prieskoniais bei patroškiname, kol liks tik puse skysčio.
4. Makaronus išverdame pagal instrukcijas nurodytas ant makaronų pakuotės. Galiausiai į lėkštę dedame makaronus, ant viršaus uždedame kepenėlių ir daržovių mišinį. Patiekiame ir skanaujame!