Ryžių ir maltos mėsos apkepas su grietine

2023-09-27 Autorius WorldRecipes.lt

Ryžių ir maltos mėsos apkepas su grietine
Ar ir Jums būna taip, kad turite kiaulienos faršo, bet nebežinote ką būtų galima iš jo pagaminti? Tokiomis dienomis aš naudoju šį labai paprastą, bet mūsų šeimai patinkantį receptą. Mes gaminame ryžių ir maltos mėsos apkepą su grietine. Paruošimas visiškai nesudėtingas, ingredientų labai nedaug, o skonis tikrai labai geras. Pigu, greita ir skanu. Būtinai pamėginkite, esu tikra, kad šitaip gaminsite ne vieną kartą. Tad pradedam!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta kiauliena: 500 gramų
    • virti ryžiai: 150 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
    • svogūnai: 1
    • druska
    • mėgstami prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  2. 2. Dedame kiaulienos faršą bei kepiname kol šis pasidarys birus.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet išvirtus ryžius sumaišome su apkepta malta mėsa, mušame kiaušinį, dedame grietinę, druską ir prieskonius, išmaišome bei sudedame į kepimo skardą.
  5. 4. Tada kepame maždaug 25 minutes (180 laipsnių temperatūra).
  6. 5. Patiekiame ir skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau mėsos apkepų receptų rasite: Mėsos apkepai.

Irūna

Tikrai labai skaniai gavosi. Mėgstu tokius paprastus ir pigius patiekalus. Ačiū, kad dalinatės. :)
Atsakyti
Kengūrienos tataki su ponzu padažu
(1)
Troškinta aviena su bulvėmis
(2)