Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu

Ingredientai

    • 1/4 puodelio daržovių aliejaus
    • 500 g plonai supjaustyto jautienos kepsnio
    • 2 plonai supjaustytos česnako skiltelės
    • 1 valgomasis šaukštas sutrinto imbiero
    • 1/3 puodelio džiovintų vyšnių
    • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
    • 2 valgomieji šaukštai lengvo sojų padažo
    • 1 valgomasis šaukštas cukraus
    • 1 svogūnas, per pjautas per pusę ir plonai supjaustytas
    • 4 svogūnų laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabalėliais
    • Virti ryžiai arba makaronai patiekimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite pusę aliejaus keptuvėje ant didelės liepsnos. Pakepinkite jautieną 1-2 minutes, kol paruduos. Išimkite jautieną. Įkaitinkite likusį aliejų toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes, kol suminkštės.
  2. 2. Sudėkite svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą ir kepkite 1-2 minutes kol skaniai pakvips. Sumaišykite visus likusius ingredientus ir sudėkite ant jautienos ir pakepinkite 1 minutę, kol padažas šiek tiek sutirštės.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite jautieną su virtais ryžiais arba makaronais.
  5. 4. Pastebėjimas: Švelni ir nuostabaus skonio kepinta jautiena su imbieru, svogūnų laiškais ir austrių padažu.
Teriyaki lašišos dubenėlis
(1)
Kiauliena azijietiškai
(2)
Pad Thai su vištiena
(2)
Agurkų kimchi
(1)
Laksa su krevetėmis (aštri makaronų sriuba)
(2)
Pad thai su krevetėmis
(4)