Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

2017-12-12 Autorius WorldRecipes.lt

Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

Ingredientai

    • juodos duonos: 1 kepalo
    • rūkytų kiaulių ausys: 3
    • kietojo sūrio: 200 gramų
    • lydyto sūrelio: 200 gramų
    • majonezo: 100 gramų
    • česnako: 2 skiltelių
    • petražolių: pagal skonį
    • aliejaus (duonos kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome duoną norimo dydžio juostelėmis. Iškepame jas įkaitintame aliejuje.
  2. 2. Tuomet pasiruošiame padažą iš lydyto sūrio, majonezo ir česnako. Visus ingredientus sudedame į dubenį bei gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kietąjį sūrį sutarkuojame.
  5. 4. Po to iškeptos duonos vieną galą pamirkome į padažą bei tarkuotą sūrį, ir taip padarome su visomis keptos duonos juostelėmis.
  6. 5. Paskui duoną sudedame ratu ant padėklo. Supjaustome kiaulės rūkytas ausis juostelėmis bei sudedame į duonos rato vidurį, papuošiame, jei norisi, petražolėmis. Skanaujame! Puikiai tinka su šalto alaus bokalu.
Aštrūs ir traškūs vištienos sparneliai
(4)
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas
(19)
Keptuvėje kepti kalmarų žiedai su česnakiniu padažu
(1)
Lavašo suktinukai su lašiša
(6)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)