Kepta silkė džiūvėsėliuose su svogūnais

2023-12-22 Autorius WorldRecipes.lt

Kepta silkė džiūvėsėliuose su svogūnais
Šiandien noriu Jums parodyti labai neįprastą patiekalą Kūčioms iš vos 4 ingredientų. Šį kartą ją kepsime džiūvėsėliuose. Patikėkite manimi, skonis gaunasi tikrai labai geras. Kai drauges pavaišinau šiuo patiekalu, jos visos labai nustebo, kaip skaniai gaunasi ir pasiprašė recepto, nes sakė būtinai savo šventėms irgi gamins. Tad prisijunkite ir Jūs į šitą ratą, drąsiai gaminkite! 

Ingredientai

    • silkių filė: 8
    • maltų džiūvėsėlių: 4 šaukštų
    • svogūnų: 3
    • citrinos sulčių: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių marinuotų silkių filė apvoliojame maltuose džiūvėsėliuose.
  2. 2. Tuomet apkepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol dailiai apskrunda.
  3. Reklama
  4. 3. Tada plonais griežinėliais supjaustome svogūną ir apkepame aliejuje kol gražiai paruduoja.
  5. 4. Ant keptų silkių uždedame apkeptus svogūnus.
  6. 5. Apšlakstome citrinos sultimis.
  7. 6. Labai skanu patiekti su orkaitėje keptais bulvių ketvirčiais.
  8. 7. Pamėginkite ir pasilepinkite!

Sandra

O kokia ta silke turi buti marinuota?
Atsakyti
Tuno pyragas su obuoliais
(1)
Silkių "sušiai"
(32)