Virtų burokėlių salotos su aliejumi ir raugintais kopūstais

2021-11-05 Autorius Lithuanian in the USA

Virtų burokėlių salotos su aliejumi ir raugintais kopūstais
Virtų burokėlių salotos su aliejumi ir raugintais kopūstais, idealiai tinkančios tiek Kūčių stalui, tiek ir kitokiai progai ar net papildyti kasdieniam pietų, ar vakarienės meniu. Šios salotos tikrai sveikos, vegetariškos, pagaminamos labai greitai. Taip pat, esant reikalui, tokios salotos puikiai dera įvairiais su mėsos patiekalais.

Šių salotų ruošimo pabaigoje itin svarbu paragauti, ar užtenka rūgštelės, ar nereikia daugiau cukraus, ar kiek daugiau druskos. Aš pati visus prieskonius, aliejų, actą ir cukrų dedu pagal savo skonį, priklausomai nuo raugintų kopūstų rūgštumo. Todėl ir Jūs, savo salotų skonį drąsiai reguliuokite pagal save. Einame gaminti! 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
  2. 2. Raugintus kopūstus nuplaukite koštuvyje po šaltu vandeniu (jeigu jie labai rūgštūs).
  3. Reklama
  4. 3. Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišykite viename dubenyje, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir actu (pagal savo skonį).
  5. 4. Pagardinkite druska, pipirais ir šiek tiek cukraus (pagal skonį). Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau burokėlių salotų receptų rasite: Burokėlių salotos.
Virtų burokėlių salotos su aliejumi ir raugintais kopūstais
Virtų burokėlių salotos su aliejumi ir raugintais kopūstais
Medaus ir garstyčių padažas salotoms
(6)