Salotos su avokadu ir krabų lazdelėmis

2018-11-16 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Salotos su avokadu ir krabų lazdelėmis
Šiandien su Jumis noriu pasidalinti itin skaniomis salotomis-mišraine su avokadu, krabų lazdelėmis, pomidorais, fermentiniu sūriu ir konservuotais žirneliais. Man jų skonis yra tiesiog fantastiškas. Gaminu jas tikrai labai dažnai ir niekada nenusiviliu. Vyras sakė, kad tai bene skaniausios mano gaminamos salotos. 

Itin svarbu jas gaminant pasirinkti mėgstamą majonezą, nes nuo jo labai priklausys ir skonis. Aš pati renkuosi "Hellman's" prekės ženklo, nes jis mūsų šeimoje pats mėgstamiausias, nors įprastai ir stengiamės majonezo valgyti kaip įmanoma mažiau.

Beje, šį patiekalą, galite patiekti ir kaip užtepėlę, tepdami ant duonos ar prancūziško batono. Gaunasi irgi labai skaniai! 

Ingredientai

    • avokadai: 1
    • pomidorai: 1
    • krabų lazdelės: 150 gramų
    • fermentinis sūris: 150 gramų
    • konservuoti žirneliai: 150 gramų (0,5 skardinės)
    • česnakas: 2-3 skiltelių (nebūtina)
    • petražolės
    • krapai
    • druska: pagal skonį
    • majonezas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia susiruošiame visus ingredientus, kurių mums prireiks šio patiekalo gamybai.
  2. salotos-mišrainė su avokadu, krabų lazdelėmis, žirneliais ir sūriu - ingredientai
  3. 2. Tada smulkiai supjaustome krabų lazdeles, pomidorą, sūrį ir avokadą, susmulkiname krapus, petražoles, česnaką, suberiame žirnelius.
  4. supjaustyti ingredientai salotoms
    Reklama
  5. 3. Tuomet įdedame druskos pagal savo skonį bei mėgstamo majonezo. Viską išmaišome.
  6. 4. Patiekiame ir skanaujame!
  7. mišrainė-užtepėlė su avokadu, krabų lazdelėmis ir sūriu
  8. 5. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Cezario salotos su šonine
(1)
Karštos wakame salotos (salad) su tofu ir jūros dumbliais
(1)